vindjebuitenrit.nl

Ik was de hele ochtend al aan het zoeken naar een geschikte buitenrit. Het lukte maar niet om een geschikte rit te vinden. Aan het einde van de ochtend heb ik het opgegeven. Had geen eens zin meer om te rijden!” : aldus Merel (33) een gefrustreerde amazone.

Vind je Buitenrit is een website ontstaan vanuit de zoektocht van ruiters waar ze terecht kunnen voor een buitenrit. Ruim 80% van de ruiters weet niet goed waar ze een buitenrit kunnen vinden. Gaan dus niet of toch maar weer naar het oude vertrouwde adres. Zonde vind ik. Er zijn zoveel geweldige buitenritten!

Inmiddels is Vind je Buitenrit gegroeid met het aanbod. Niet alleen buitenritten maar ook ponykampen zijn te vinden op de website. Momenteel wordt de website ook uitgebreid met Master Classes die door gediplomeerde instructeurs worden gegeven. Heb jij een manege of stal en biedt je een van deze diensten aan? Misschien doe je dit al jaren, is het zelfs een familietraditie. Of ben je  juist net begonnen en loop je met de vraag hoe ga je ruiters bereiken? 

Vraag dan een adviesgesprek via Skyp, Facetime of telefoon aan daarin ontvang je gelijk 3 tips om je (verder) op weg te helpen!

Ja, ik wil graag een advies gesprek.

Wat levert Vind je Buitenrit jouw als aanbieder op?

Op een eenvoudige manier meer omzet doordat meer ruiters jouw dienst weten te vinden!

  1. Toegang tot duizenden ruiters die van buitenrijden houden. Meer dan 30.000 ruiters bekijken de website elke maand! 
  2. Gemiddeld boeken 150 ruiters per maand een buitenrit via de website.
  3. Jouw buitenrit zichtbaar in de media die aansluit bij de nieuwste trends zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zonder dat je zelf hoeft uit te zoeken hoe het precies werkt. Op Facebook heeft Vind je Buitenrit een bereik van meer dan 5.800 ruiters per dag.
  4. Meer bekendheid voor jouw buitenrit op het juiste moment waar je zelf weinig tot niets voor hoeft te doen. In ons mailbestand hebben we ruim 1.000 ruiters die regelmatig een nieuwsbrief over de buitenritten ontvangen. 

Ja, ik wil graag een advies gesprek.


Wat zeggen andere aanbieders op de website?

Ineke de Groot (aanbieder buitenritten Noord-Holland): Mijn klanten vinden het prettig geregeld zo om via Vind je Buitenrit te reserveren.

Han Wattel (aanbieder buitenritten Zeeland): Het is erg goed geregeld en ik heb een hele nieuwe markt van Nederlandse ruiters die graag komen rijden.

Ellie (aanbieder Zuid Holland): Mijn klanten geven aan eenvoudig de buitenrit te kunnen vinden die bij hen past. Ik krijg zelf alle ruimte om nog met de ruiters af te stemmen voor de buitenrit.

Karin (aanbieder Noord-Holland): Een mooie manier om wat extra inkomsten te krijgen.

Ja, ik wil graag een advies gesprek.


Jouw buitenrit, ponykamp of dienst op deze website?

Vraag dan een 1 op 1 sessie aan aan. Tijdens dit adviesgesprek van ongeveer een uur. Nemen we jouw situatie door, vertel ik meer over Vind je Buitenrit en ontvang je 3 tips waar je mee aan de slag kunt. Hoe je kunt zorgen dat meer ruiters je buitenrit of andere dienst vinden!

 

Ja, ik wil graag een advies gesprek.