vindjebuitenrit.nl

5 Signalen: paardrijden verslaafd

Je mag zelf bepalen of je de signalen hebt en of je wilt afkicken. Volgens mij is het best gezond…

1) STALEN ROSPaardrijden

Als ik op de fiets door de stad rijd en er komt iemand onverwachts van links. Ik woon in Amsterdam dus er komt continue iemand uit een onverwachtse hoek. Dus stel er komt iemand van links. Dan duw ik mijn linkerbeen tegen de kettingkast van mijn fiets. Alsof ik aan het paardrijden ben.  Mijn fiets heeft nog nooit een reactie gegeven…

2) EAU DE CHEVAL

Al je kleding ruikt naar paard. Ik bedoel dan ook echt alles. Tja als ik naar de stad ga en langs de manege kom. Ik dan niet voorbij kan fietsen zonder bij de paarden te gaan kijken. Sta ik met mijn jurk, nette jas en 10 cm hak in de stal bij een paard. Dus ruik ik weer naar paard als ik later bij mijn vrienden aankom. Pas had ik in mijn tas waarmee ik naar het cafe ging een kilo wortels zitten. “Anders heb ik morgen geen wortels”: zei ik tegen mijn vrienden. Vond het zelf heel logisch.

Get that summer feeling bij Divoza

3) TIJDENS HET MUZIEK LUISTEREN

Als ik muziek hoor dan denk ik bij het horen van het ritme welke gang van het paard daar het beste bij past. Ohh dit is een lekkere beat voor een galop. Ik ruik het bos of het gras al en zie me zelf rijden. Ik heb trouwens helemaal geen ritme gevoel dus zit er waarschijnlijk vaak naast maar goed. Ik word er wel steeds heel blij van.

4) LET’S TALK HORSES

90% van je tijd praat je over paarden, paardrijden of paardrijd-kleding. Pas werd er aan mij gevraagd wat mijn favoriete winkel was om kleding te kopen. Ik dacht er even over na en bedacht mij dat alle kleding die ik in de afgelopen periode heb gekocht bij de ruitershop vandaan komt…
Ook andere onderwerpen draaien heel snel uit op paarden en paardrijden. Wat ga je doen van het weekend? uhhh paardrijden of iets anders met paarden.

5) PAARDEN. OVERAL PAARDEN.

Ik zie echt overal paarden.  In logo’s van bedrijven, tijdens het rijden met de auto langs de snelweg. Het maakt niet uit overal zie ik een paard en ik ben dan ook heel erg blij. In mijn hoofd hoor ik dan een stemmetje Paardjes! Dit heb ik al vanaf kinds af aan. Toen ik erg enthousiast werd als een stel ruiters voorbij kwamen. Inmiddels heb ik mij erbij neergelegd dat dit ook niet meer weg gaat. Ik ben straks 80 en bij het zien van een paard denk ik nog steeds Paardjes! :

En wat is jouw score 5 uit 5? Heb jij nog een signaal deel deze dan op onze Facebook pagina!


Gelijk zin gekregen om te gaan rijden? Kijk dan op Vind je Buitenrit onder alle buitenritten

 

Get that summer feeling bij Divoza